26 העקרונות של שיטת קוד-יה

מהי שיטת קוד-יה?

שיטת קוד-יה לאבחון וריפוי דרך המוזיקה של הגוף, המצליחה לעזור לאנשים רבים עם בעיות של גוף ונפש.
מפתחת השיטה, לאור (רז-אליה) נהלל ותלמידיה הרבים, עוסקים במחקרים כבר 40 שנה וממשיכים בפיתוח לאורך השנים. אנשים רבים חוו תהליך אישי של שינוי משמעותי בחייהם בעזרת השיטה ומעידים על כך בהרבה מכתבים המגיעים למערכת של מרכז קוד-יה . – 1. מדגם מכתבים – 2. מדגם מכתבים – 3. מדגם מכתבים -4. מדגם מכתבים -. תגובות בכתבות שפורסמו
בעזרת השיטה ניתן לדעת מהן אנרגיות הבסיס שאיתן נולד אדם, איזה קודים במערכת אצלו יוצרים חוסר איזון פיזי או רגשי, מהם הקודים מנגד שיאפשרו בריאות והצלחה במקום כישלון ולשנות את זה וליצור שינוי לטובה מיידי, כמו שנאמר : “ישועת השם כהרף עין” על השיטה ואיך ניתן להעזר בה
באבחון אישי בשיטת קוד-יה, מאתרים את החוזקות/חולשות של האדם, תכונות אופי, הייעוד הנשמתי של האדם, השיעורים בזמן , מה קורה במערכות יחסים זוגית, עסקית, האם יש הצלחות בעסקים ומימוש עצמי ועוד. כל תחום בחיים ניתן לאיתור והתבוננות מעמיקה ואפילו שינוי והסרת חסימות במידה ונמצאו כאלה. מה עושים באבחון אישי : https://code-ya.co.il/Services/PersonalDiagArticle
באמצעות שיטת קוד-יה ניתן לא רק לאבחן, אלא לרפא ולאזן וליצור הרמוניה בין האדם לסביבתו ולאפשר הצלחה ומימוש בכל תחום. ניתן לבדוק את האנרגיות בכל רגע נתון ולאזן במידת הצורך, כדי להשיג חיים טובים, מלאים בבריאות והגשמה.

שיטת קוד-יה: אבחון וריפוי דרך המוזיקה של הגוף

שיטת קוד-יה היא טכנולוגיה המתבססת על 26 הנחיות יסוד :

  1. מוזיקה היא מתמטית בבסיסה.
  2. היקום שלנו מבוסס על מטריצות מוזיקליות, קודים שניתנים לפענוח.
  3. סוד הטכנולוגיה של הבריאה כולה טמון במשפט : “ה אמר ויהי אור ויהי אור”.
  4. צליל מייצר תנודות אנרגטיות שמחוללות מבנים וצורות ומשפיעות על חומר.
  5. חום הוא אנרגיה, ויברציות ותנודות קול מייצרות אנרגיה המשפיעה על רמת החום בגוף, צליל מייצר אנרגיה המרטיטה ומשפיעה על הגוף והנפש.
  6. הגוף שלנו הוא כלי מוזיקלי (בעל תיבות תהודה ומיתרים – ריאות ומיתרי קול) והשפה, כל מילה, היא ניגון בכלי ומעידה על איכותו, כמו בכל כלי מוזיקלי אחר .
  7. אם יש בעיה בגוף/נפש, היא ניתנת לאיתור, אבחון וריפוי, במידה היחסית המתאפשרת באופן אישי, בעזרת שיטת קוד-יה המאתרת את תנועת החום בגוף דרך השם ותאריך הלידה.
  8. אין צירופי מקרים, תנועת אנרגיה או סיטואציה רנדומלית, הכל כתוב מראש ונוצר ברגע הבריאה, ניתן לצפות כל סיטואציה מראש ואף לשנות בה את איכות האנרגיה ומכאן גם את התוצאה.
  9. מנגנון של מחלה או בריאות בגוף, על פי קוד-יה הוא מתמטי וניתן לאיתור ושינוי, על פי קוד-יה, איזון והצלחה או כישלון בכל תחום, קשור לתנועת החום/אנרגיה בגוף.
  10. הגוף הוא מערכת בעלת מבנה אנרגטי זהה לכולנו, אך כמות, איכות ותנועת האנרגיה/חום במבנה, שונה מאדם לאדם. בקוד-יה כמו גם ברפואה סינית, תורות המזרח וקבלה יהודית, מדברים על תנועת החום/אנרגיה/שפע מהבורא בתוך מבנה (עץ החיים, ספירות ועולמות אבי”ע/הילה וצ’קרות) בגוף, כמאזנת או מוציאה מאיזון ומשפיעה על חיינו.
  11. תנועת אנרגיה באה לידי ביטוי דרך שפות שונות כגון : מילים ואותיות, צליל, צבע, מספרים, חום וקור…
  12. לאותיות והמילים בהן אנו משתמשים יש חשיבות רבה, כיוון שכל קבוצה מסוימת של אותיות, מייצגת צ’קרה/מרכז אנרגטי – תנועת חום בגוף (אנרגיה) שמשפיעה על תנועה של כלי הדם, הורמונים ותמסורת בבלוטות הורמונליות או עצביות בגוף, כל אות ומילה הן צלילים שמניעים אנרגיה בצ’קרות. אות = צליל (כלי מלא) – תנודה – אנרגיה = חום – התרחבות העדר אות = חסר צליל (כלי ריק) – אין תנודה = קור – התכווצות.
  13. לכל צ’קרה יש תחום אחריות משל עצמה, כל צ’קרה אחראית לתחום שונה בחיינו ותנודת האנרגיה במסגרת האחריות שלה (חום) או העדר אנרגיה (קור) משפיעים בתחום האחריות הזה על מישורים שונים באישיות שלנו: פיזית , רגשית, מנטלית, תפקודית וכו .
  14. הדיבור בכלל והמילה החשובה מכל – השם שלנו, (שאף הוא מטריצה מוזיקלית, בה אנו משתמשים הכי הרבה במהלך חיינו), המוזיקה של הגוף המייצרת תנודות, תהודות וויברציות משפיעה באופן מהותי גם על האופן שבו אנו תופשים את העולם.
  15. בתורה מתוארים מקרים של שינוי שם כסיטואציה משנה מציאות , (אברם ושרה/אברהם ושרה – הולדת יצחק, יוסף/ צפנת פענח – הפך לאדם חשוב במצרים, יעקב/ישראל – עלה במדרגה רוחנית ועוד..)
  16. ‘המשימה’ של השם שלנו, דרך השפעת הרטט שהוא מייצר, היא לנתב אנרגיה בגופנו לתנועה בין צ‘קרות, מרכזי אנרגיה שונים, (לממש את רצון הבורא דרכנו כאילו הוא (האנרגיה/השפע מהבורא), עובר דרכנו בתוך צינור, למימוש והוצאת אנרגיה מהכוח אל הפועל) כדי שנצליח לפעול במישורים שונים בחיינו בהתאם לאופן בו נעה האנרגיה מנקודה לנקודה, ביחס לזמן ולהביא למימוש והגשמה את היכולות והכישורים הטמונים במבנה האנרגטי שלנו, הגשמה פיזית וגם במבנה הרוחני-הפנימי, הרטט של כל אות בשם שלנו, משפיעה ביחס לזמן נתון בדרך של איזון ויציאה מאיזון במסגרת פעילות של 9 צ’קרות – מרכזי אנרגיה הקשורים לאותיות.
  17. בין הצ‘קרות יש חיבורים ותעלות בהן נעה האנרגיה, האנרגיה מהצ’קרות מתחלקת לתנועה בצמדים ושלשות המשלימות אחת את השנייה ומביאות לאיזון גופני, נפשי ורוחי. התעלות הפנימיות של תנועת האנרגיה נקראות ביהדות : חסד, דין ורחמים.
  18. הצמדים משלימים אחד את השני על בסיס של ‘עזר כנגדו’, מנוגדים ומשלימים .
  19. איזון הוא מצב שבו יש חיבור וזרימת אנרגיה בין הצמדים המשלימים וחוסר איזון הוא מצב שבו יש עודפי אנרגיה ב’צד אחד’ וב’צד השני’ יש חסר, משמע שאין איזונים בין הניגודים המשלימים ונוצר עודף חום בנקודה ספציפית בגוף וקור בנקודה המקבילה שמנגד.
  20. לכל צ’קרה עליונה מעל קו הסרעפת יש מנגד צ’קרה תחתונה מתחת לקו הסרעפת, המשקפת אותה ומשלימה אותה.
  21. הצ’קרות העליונות קשורות ברגש, שכל, מודעות, ביטוי ומימוש, עוצמה ועידון, בעוד שהצ’קרות הנמוכות קשורות בצרכים הפיזיים וברצונות הבסיסיים, המכוונים להישרדות, וקושרות את האדם לזמן, מקום ושייכות.
  22. כאשר קיים מחסור או עודף אנרגיה באחת הצ’קרות, הדבר משפיע באופן ישיר על הצ’קרה המשלימה שלה ומביא לחוסר איזון ביניהן. הדבר גורם לקושי מסוים בחיי אדם ויפריע לו להתפתח ולהגיע למיקסום ומימוש עצמי באותו תחום עליו אחראית הצ’קרה הספציפית.
  23. שיטת קוד-יה, מטרתה לאתר במדויק את האיזונים ותפקידם בחיינו ואת חוסר האיזונים והשפעתם על חיינו ולטפל בהם באופן מדויק ויסודי.
  24. בעזרת השיטה ניתן לאזן את העודף או החוסר שנגרמו, על ידי שינוי התדרים שהגוף שלנו מנגן, הוספה או החסרה של אות ספציפית ומתוך כך יושפעו לטובה הגוף והנפש, הסיטואציות בחיינו ואף האנשים בסביבתנו.
  25. לפי שיטת הקוד-יה, הדרך הטובה, המהירה והיעילה ביותר ליצור איזון מקסימלי באדם במידת הצורך, היא על ידי שינוי השם שלו, משום ששמו המלא הוא המוזיקה שגופו מנגן ומתדר בתדירות הגבוהה ביותר מאשר כל מילה אחרת.
  26. כאשר קיים חוסר איזון, עלינו לייצר תדרים, ויברציות, אנרגיה מחודשת – שונה מהקיימת בנמצא, כך שהמעגל שלנו שוב יושלם ונשוב למצב של איזון. לאחר מתן שם חדש לאדם אשר סבל מחוסר איזון, לא רק שיחוש מאוזן, אלא שלא יזדקק לטיפול מתקן לאורך זמן, אם בכלל – כל עוד הוויברציות הקיימות של השם החדש מטיבות עמו.

שיתוף

מאמרים נוספים